LEARNING UNLIMITED

Krijg nu toegang tot het volledige aanbod

Krijg nu toegang tot het volledige aanbod


Time Management

Communicatie skills

Starten met Leidinggeven

Klantgericht Communiceren

Overtuigend spreken en presenteren

Mediatraining

Webinars

En nog veel meer ...

Veel gestelde vragenHeb ik speciale software nodig of moet ik iets downloaden?

De online opleidingen zijn meteen te bekijken via jouw PC, tablet of smart phone, zonder extra software of downloads. Net zoals je online een video of film zou bekijken. Moeiteloos en meteen toegankelijk.


Hoe lang heb ik toegang tot de opleidingen?

Je krijgt onbeperkt en levenslang toegang tot het platform. Ook tot alle updates en nieuw cursusmateriaal dat in de toekomst wordt toegevoegd.


Krijg ik een certificaat?

Na het voltooien van elke cursus ontvang je een persoonlijk certificaat. Je kan het meteen downloaden.


Ik wil meerdere personen inschrijven, krijg ik een factuur?

Contacteer ons wanneer je meerdere personen wenst in te schrijven. We zorgen dan voor een factuur. Wij helpen je graag verder. Stuur ons je vraag via [email protected]


Deze ervaren experts zijn jouw gids!

Stuk voor stuk experts in hun vakgebied die je op een inspirerende manier meenemen en zorgen voor een optimale leerervaring.

Lies Martens


Lies Martens is trainer en coach die deelnemers telkens weer op een inspirerende en motiverende manier tot groei aanzet. Anderen bewust maken van hun uitdagingen en kwaliteiten is een van haar sterke punten. 

Harald Van Beeck


Harald Van Beeck is een communicatietrainer en coach met een passie voor talen. Hij is een expert op het gebied van presentatietechnieken, klantvriendelijkheid en professionele communicatie.

Jerko Bozikovic


Jerko Bozikovic is een expert op het gebied van assertiviteit, emotionele intelligentie, bewustwording en communicatievaardigheden. Hij is een geboren spreker, trainer en coach die wereldwijd seminaries geeft over persoonlijk bewustzijn.

Onbeperkt leren

Toegang tot het volledige aanbod

Keuze uit meer dan 20 titels